AGENDA

Tourism Manager Forum



Date: 14 May 2025 12:00 Location: Holbrook Sportsground Facility

	Item	Presenter
12:00pm	Acknowledgement of Country I'd like to begin by acknowledging the Traditional Owners of the land on which we meet today. I would also like to pay my respects to Elders past and present.	Kaylee
	CEO update (15mins) Cameron will provide an overview of current activity.	Cameron •
12:15pm	Marketing Update (45mins) The team will provide an overview of current activity.	Georgia •
1:00pm	MRT DRM Projects Update (10mins) The team will provide an overview of current activity.	Shari But →
1:10pm	Murray Darling Basin Authority (20mins)	Sam Campi
1:30pm	Industry Update (15 mins)	Kaylee •
1:45pm	Local Agri-Tourism Chat (45mins)	
2:30pm	Albury City Council Berrigan Shire Council Campaspe Shire Council Federation Council Edward River Council Gannawarra Shire Council Greater Hume Shire Council Mildura Rural City Council Moira Shire Council Murray River Council Swan Hill Rural City Council Wodonga City Council Wentworth Shire Council	
3:15pm	Break (15mins)	
3:30pm	Sarah Rhodes - Sustainability (90mins)	
5:00pm	Close meeting Thanks for attending Remind attendees about Dinner Reservation Fill in any gaps about Famil for tomorrow	Kaylee

AGENDA

Tourism Manager Forum

